Som ni märker..

...så har jag nästan slutat att blogga, men aja ska försöka ta tag i det här seriöst!
idag har jag iaf tagit och klippt och färgat håret, har ingen bild på mitt hår, men har en liknande bild så jag lägger ut den tills vidare. =)


Förr


nu /förr


Hellu =)

Har inte skrivit sen i Onsdags men jag börjar bli så sjukt less på att blogga.. funderar på att ta bort bloggen men samtidigt så vill jag inte ta och göra det..
Aja vad som hände för mig på Valborg det var att jag var med Jessica och Vicktor. Drack mig full och kollade på majbrasan. Har inte så mycket att säga om det... Men vaknade iaf upp sjukt bakis i Lördags.. hahah!
Sen så låg jag och sov i stort sett hela dagen fram tills efter middagen då jag började må bättre, så då bestämde sig jag och Alice för att dra en myskväll. Sjukt mysigt hade vi iaf =) Vi verkligen tjockade oss --> 2 dipper, 2 chips påsar, massor med godis och dricka. Det är så våra myskvällar ser ut.
Men som tur så for vi och tränade idag, okej det var inte så våran dag började men den började så här iaf. Jag och alice vaknade ungefär vid halv 2 och låg och drog oss osv, lyssnade på musik, sen skrev Maria till mig på msn och frågade vad jag gjorde osv och då bestämde sig jag och alice att fara och hämta henne så vi drog till Subway och åt middag sen så for vi till Alice och då kom Ida dit och vi satt på Chatroulette, eller hur det nu stavas (A)
efter det så bestämde sig jag och Alice för att fara och träna så vi släppte av Maria och Ida på Å-hem och efter vi hade tränat klart så for vi och hämtade dom och for till Alice igen! :D

Aja på bilden visas iaf: Alice, Ida, Maria och jag
Åh vad jag har saknat Ida och Maria, var verkligen jätte jätte jätte längesen jag var med dom så som jag var med dom idag! =(
PUSSPUSS


RSS 2.0