Hej bloggen =)

Igår så var jag ganska så upptagen, gick i skolan hela dagen och hade nationella i Engelska och sen hade jag något prov som heter Info & layout. Sen så for jag till dansen halv 8. Var där tills halv 9 sjukt kul, nästa helg så har vi dans uppvisning! är så himla taggad på det =D
Efter det så var jag sjukt trött så jag gick och la mig direkt...
Ja och idag har jag inte gjort så mycket, "råkade" försova mig imorse och jag kom till skolan vid lunch tid, sen så gick jag i skolan tills kl 14:45. Då bestämade sig jag och Binta för att fara ner på stan, så vi for ner dit och jag åt på max, hade som sagt Teori kurs till körkortet idag ;) sjukt tråkigt men det måste man lära sig! haha.
Ja och som sagt nu har jag inte så mycket att säga mer än att jag taggar tills imorgon, jag ska verkligen supa mig "under bordet" imorgon.. haha!
Ni kan ju alltid ringa mig ifall ni har lust. 076-1127400

NI får ha det så bra annars ifall vi inte hörs ;*


Vem?

Det är någon gullig person som har kommenterat min blogg, men hur ska jag kunna veta vem du är ifall du visat "anonymt".. aja svarar här så får du svar på din fråga. John heter han :) han har bott i min familj ett tag, därför är vi så nära kompisar :)


Jag hade tänkt att ta och sova nu bara för att jag ska kunna ta mig upp någon gång imorgon och vara pigg så jag orkar hela skol dagen.. har redovisning på engelska sista 3 timmarna typ.. haha! åh vad jag hatar service collage eller hur det nu stavas :P

Godnatt ;*


åh vad jag saknar dig...

Finns en till person jag saknar.. Min allra allra allra bästa tjej kompis. 
Hon har jag levt med hela mitt liv och nu helt plötslig har vi tappat kontakten.
Utan henne kan jag inte vara mig själv. Jag hoppas hon kollar på min blogg och ser det här.


skolan

Just nu är jag i skolan. Jag var sjukt duktig i morse, jag kunde ta mig upp utan att försova mig eller behöva stressa. Jag vaknade halv 8 och då satte jag på tv:n och kollade på "vakna med the voice". Var sjukt längesen jag hann se det på morgonen. Idag var jag till och med på idrotten och den har jag inte varit med på sen vi började skolan.. haha!
Vi börjar om 5 min och då har vi engelska. Det som är bra med måndagar är att vi har sovmorgon tills kl 09.10 och vi slutar 14:10 sjukt skönt!

Visste ni att jag är stolt över mig själv? Jag står för att jag är jag. Förstår inte varför folk inte kan vara sig själv och härma andra. En person som inte kan vara sig själv har bara dåligt självförtroende. Okej visst jag hade sjukt dålig självförtroende förut, men jag härmade inte andra för det. Utan jag var mig själv. Men under tiden växer självförtroendet. Bara man umgås med folk man vet att man kan vara sig själv med.
vad jag saknar dig....



Hejhej bloggen =)

Hejhej!

Förlåt för att jag inte skrev något igår, men hade inte tid att skriva =/
I fredags kl 03:00 så kom en hemlig person till mig, och sov över. Sjukt mysigt har inte haft så mysigt på flera månader känns det som... vi somnade ca 05.00 sen så vaknade vi vid 11 och bara låg och myste. Sen efter det for han hem för att packa osv och jag for iväg för att va med Jessica och Vicktor. Sen va vi bara ute och körde hela dagen och natten lång. Så har min helg sett ut förutom att Idag så for jag och Alice med moppen till min pappa i tavelsjö för att hämta min moppe. Sjukt kallt men roligt var det ;)
Vi kom hem till Alice vid 7 och då fick vi hembakad pizza av hennes gulliga mamma. Efter det for vi iväg till Iksu för att träna, sjukt skönt att bli av med lite fett.. haha! nej men så mycket fett har jag ju inte, men man blev iaf sjukt trött av det. Vi kom väll hem vid 10 ungefär och då när jag kom hem satte jag mig vid datorn, hann bara logga in på msn sen fick jag veta en dålig sak.. min allra allra allra bästa vän ska flytta.. sjukt jobbigt känns det. Han är den enda jag verkligen ha kunnat berättat allt för.. aja livet är jobbig ibland, men just nu känns det bara jobbigare. Kommer verkligen att sakna dig! Var kul att lära känna dig.
Aja nu ska jag inte sitta och deppa ihop. Som sagt efter det så gick jag iväg till skolgården för att träffa Alexander och hans hund Kelly. Man kan verkligen inte sluta vara glad då man är med dom.. haha!
Jaja.. nu börjar klockan bli mycket och jag ska ta och sova så jag orkar gå upp till skolan imorgon.

Pusshej! =)


godmorgon....eller jag menar godnatt

Hej bloggen!

Jag glömde skriva igår att jag var på teorikurs för att jag ska klara teoriprovet på körskolan.
Det gick faktiskt väldigt bra förutom att jag fattade typ 3/4 av vad han sa.. hehe är man dum så är man ;)

Idag så vaknade jag vid halv 9 och försov mig.. som vanligt då!
Då jag vaknade klev jag direkt upp och sen såg jag att jag hade fått post, var ingen rolig post kan jag lova.
Vill inte ta det här på bloggen vad det stod i brevet jag fick.
Sen ringde jag Jessica och var jätte ledsen och då kom hon,Vicktor och André och hämtade upp mig och försökte få mig på bra humör, dom lyckades som vanligt ;) går inte ha tråkigt utan dom, eller andré träffade jag för andra gången idag, men med Jessica och Vicktor så kan man iaf inte ha tråkigt.
Sen så kom jag hem för ett tag sen och hela dagen har vi varit ute och åkt bil förutom då vi grillade kött ;)
klå det ni =D


hellu =)

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på jätte länge, men jag har känt att jag inte haft orken att skriva och sen så tyckte jag min design var så sjuuuk tråkig så nu har jag gjort en ny. Så Im back!
Det jag har gjort under tiden jag inte har skrivit är att vara med kompisar och satsat lite extra mycket på skolan.
Känner att jag borde börja sköta mig. Är ändå inte så länge kvar tills det är sommarlov.
åååh det känns verkligen som att det håller på bli sommar nu, jag taggar sönder!
Jag tänkte bjuda på en bild bara för att vara snäll =]

RSS 2.0