hej i det fina sommar vädret!

Hejhej!

Igår "sov" jag hos Amanda H och vi gjorde inte så mycket såg på film,pratade osv.
Hahah blev inte så mycket att sova men men.. aja vi var ifall vakna hela natten och sen så sminkade Amanda L mig och sen stack vi till min skola eftersom det är skolavslutningen idag. ÅÅÅÅH äntligen har jag sommarlov!
fyfan vad jag är bra!
Och nu är jag med Amanda L, Amanda H och Emelie och sitter och förfestar.. ;) haha

.

tjaah =)

Hellu :)

Igår så for jag till skolan vid 9:00 och slutade 9:30 sjukt skönt, vi fick massa fika och godsaker och städade sen ut skåpen och sen for jag hem igen och la mig och sov och vaknade 13:30 och fick panik för jag skulle vara på trafikskolan och övningsköra med min trafiklärare 14:10, så jag fick skynda mig med min räääser moppe dit och sen efter jag hade kört klart med han så for jag hem till stugan och la mig och sov.
och vaknade ....
Idag så har jag varit ledig ifrån skolan, sjukt skönt!
Så jag for till sjukhuset på en åter träff med dom och fick göra massa tester, sen träffade jag på Emelie och for ner på stan och åt och sen så for jag hem och nu sitter jag här vid datorn och sitter och väntar på att mamma ska sluta jobbet så jag får följa med ut till stugan och äta middag, sen ska jag träffa mina käraste vänner Amanda H och Amanda L. Imorgon är det som sagt den stora dagen då jag går ut 1:an hihi! så Amanda Lundgren ska få äran att sminka mig.

.








shulululu =D

Hejhej alla kära läsare!

Idag så hade vi brännbolls match på skolan. Vi spelade först mot Friskvård klass 3 och vi vann :D helt otroligt att vi vann mot dom, haha! eftersom dom satsar typ på allting.
Sen så spelade vi mot Naturarna klass 2 och då förlorade vi. men aja vi gjorde vårat bästa och var duktiga tycker jag :D

Efter det så slutade vi ungefär vid 12.00 så jag och Emelie tog moppen ner till stan och gick och spanade in kläder, sen vid ungefär 3 tiden så for hon hem och jag mötte upp Robin och Henke och satt och chillade i solen till kl 16.30 och då gick jag och mötte min käre mamma och då gick vi runt och köpte massa bla högklackat, underkläder, tröja, 3 st tunikor osv.

Nu ska jag lägga ut min älsklingsbild som jag verkligen älskar, även fast ni fick se den i förra inlägget! hihi^^


.
.
PUSS NI FÅR HA DET SÅ BRA SÅ LÄNGE (L)

förlåt förlåt förlåt och åter förlåt!

Hejhej!

Förlåt så hemskt mycket att jag inte har skrivit något på över 2 veckor, men jag har verkligen inte haft tid.
Har haft så mycket att göra på sistone.
Det jag har gjort under dom här 2 veckorna är att plugga plugga och åter plugga. Eftersom betygen blev satta i Torsdags. Sen var jag och kollade på Nordic rock med min käraste Amanda, det var sjukt skoj kan jag lova! Verkligen värt att betala 600kr för att gå in och ni som satt hemma missade verkligen något.

Idag har jag iaf varit med Nadja och fotograferat.
Slänger in en bild bomb nu som förlåt för dålig uppdatering.

.
.


RSS 2.0